Més productes

A Casa Victòria treballem amb un ventall molt ampli de productes que inclouen també els banyadors i bikinis, la roba per a la llar, el vestuari per a senyora, les bates per a l'escola o senzillament un xandall per estar còmode per casa.

Banyadors i bikinis

Tant si has començat a pensar en l'operació bikini perquè s'acosta l'estiu com si necessites un bon banyador per anar a la piscina, a la nostra botiga trobaràs les millors marques i models per a triar i remenar.

Homewear

A la nostra botiga podràs trobar roba per estar per casa, el xandall ideal per a estar còmode o còmoda quan arribes a casa sense oblidar l'estètica en cas que tinguis visites d'imprevist o hagis de sortir a passejar el gos.

Vestuari per a senyora

Nosaltres sabem com pot ser de difícil trobar roba per a les senyores, quantes vegades heu tingut problemes en trobar una faldilla per la mare que tingui un bon caient? O una bata que sigui còmoda i fresca per a l'estiu? Vine a la nostra botiga i hi trobaràs faldilles, bruses, vestits que ben segur compliran les teves expectatives.

A Casa Victòria treballem només amb marques de confecció de senyora de contrastada qualitat. Arreglem les peces quan fa falta i oferim també un servei d'assessorament.

Roba per a la llar

Tenim roba per vestir la teva llar, des de tovalloles i llençols fins a draps de cuina i davantals. El detall ideal i útil per quan la teva filla marxa fora a estudiar o el teu fill per fi s'emancipa.