Roba interior

A Casa Victòria som especialistes en roba interior de la major qualitat. Tant si vols sorprendre a la teva parella o fer-li un regal, com si et fa falta una peça còmoda pel dia a dia, nosaltres t'ajudarem a trobar el que busques.

Tenim un ampli stock de sostenidors amb o sense aro, amb push, sense tires, per a boda; calces, culottes, tangues, faixes; calçotets slip, boxers, tangues; mitjons, mitjes, panties, mitjes mitjó, pikis; samaretes interiors...

Roba interior de dona

A la nostra botiga sabem perfectament que cada persona i cada cos té unes necessitats diferents. Si et costa trobar uns sostenidors de la teva talla o que s'ajustin a les teves formes t'aconsellem que ens visitis i et deixis assessorar pels nostres anys d'experiència.

Podràs trobar des de els primers sostenidors per a la teva filla adolescent fins a sostenidors maternals que fan més fàcil l'alletament.

Roba interior d'home

Cada home és un món, n'hi ha que prefereixen els models clàssics d'Abanderado tipus slip mentre que d'altres opten pels boxers més "sexys" de la marca Soy o els més atrevits que escolliran calçotets més extremats com els de Kukuxumusu. És per això que tenim una gran varietat de models per a tots els gustos.

Roba interior de nen i nena

A la nostra botiga tenim també les millors marques per tal que compris els calçotets i calcetes més còmodes i alhora divertits pels més menuts de la casa (i els que ja no ho són tant).

Mitges i mitjons

Tots sabem que tenir els peus calents és molt important, de la mateixa manera que ho és portar uns mitjons que no caiguin però tampoc apretin. És per això que a Casa Victòria només confiem en marques de qualitat de mitjons i mitges per tal d'anar ben còmodes i, alhora, lluïr unes cames boniques.